UW EIGEN WEBINAR OF LIVESTREAM

Sinds het uitbreken van de corona crisis zijn webinars niet meer weg te denken in de communicatie naar de buitenwereld. Er is een enorme toevlucht ontstaan aan het livestreamen van seminars, keynote speeches en complete talkshows.

Een webinar is laagdrempelig

Het hosten van een webinar is zeer laagdrempelig voor de kijkers. In de aanloop naar het evenement krijgen zij een link in hun inbox en kunnen daardoor met een klik op de knop deelnemen aan de live uitzending. Op deze manier kunt u als organiseerde partij gemakkelijk in contact blijven met uw achterban en ze blijven informeren.

Heeft u zelf een mooie ruimte? Wij kunnen de uitzending ook hybride bij u op locatie verzorgen.

Interactief webinar live streamen

  • Kijkers kunnen door middel van een poll stemmen/reageren op vragen en stellingen.
  • Kijkers kunnen met de livechat realtime deelnemen aan het webinar en vragen stellen die in de live uitzending beantwoord worden.
  • Het is mogelijk om via een video of audio verbinding in te bellen en deel te nemen aan het gesprek. Het is ook mogelijk om dit op het LED scherm of televisie in de studio te projecteren.

Virtual conferencing

Wilt u virtueel vergaderen met uw collega’s en bent u niet tevreden over de kwaliteit en functionaliteit die (gratis) oplossingen bieden. Wij kunnen u verder helpen door een virual conference voor u te faciliteren.

Kosten van een Webinar

Er wordt vaak gedacht dat het organiseren van een webinar zeer kostbaar is. Dit is in veel gevallen vaak niet zo. In tegenstelling tot een seminar hoeft er geen grote zaal gehuurd te worden, er hoeft (bijna) geen catering besteld te worden en de aankleding van de ruimte blijft beperkt tot alleen onze studio.

Het hosten van een webinar is zeer laagdrempelig voor de kijkers. 

VOORDELEN VAN EEN WEBINAR?

Laagdrempelig
Kijkers kunnen met slechts één klik op de knop deelnemen aan het webinar. Geen lange reistijd en files, maar live achter de computer het webinar volgen.

COVID-19 Proof

De studio wordt zo ingericht dat alle sprekers (volgens de RIVM richtlijnen) op 1,5 meter afstand van elkaar zitten tijdens de broadcast

Interactief
Met verschillende technieken zoals een live-chat, het gebruiken van een poll en zelfs kijkers die via audio of video kunnen inbellen is het interactief maken van het webinar geen probleem.

Wereldwijd bereik
Iedereen met een internetverbinding en de link van het webinar kan deze vanuit de hele wereld volgen.

Later terugkijken
Het webinar wordt altijd in hoge kwaliteit opgenomen en is op een later moment terug te kijken voor deelnemers die verhinderd waren.

Bespaar kosten & tijd
Geen dure zaalhuur, catering en decoratie. Enkel de studio hoeft aangekleed te worden. Met ons grote Led Scherm is dit een fluitje van een cent.

Meer informatie

Livestreamen op onze priveservers

Het uitzenden van een livestream via onze prive servers heeft een aantal grote pluspunten.
  • De livestream kan uitgezonden worden vanaf uw eigen domein. Bijvoorbeeld https://live.uwurl.nl;
  • De uitzending wordt via een beveiligde verbinding naar de kijkers gestreamd;
  • U bent niet afhankelijk van de algemene voorwaarden en regelgeving van YouTube, Facebook of een ander (social media) stream platform;
  • Er is geen reclame of afleiding van andere video’s die vertoond worden;
  • U kunt de livestream via uw eigen interne beveiligde omgeving uitzenden.
  • Geen last van bedrijfs firewalls en omgevingen waar bepaalde sites geblokkeerd worden.
  • De pagina is geheel naar eigen wens in te vullen en op te maken

Wilt u geen gebruik maken van onze priveserver? Geen probleem! Wij zijn platform onafhankelijk en kunnen naar elke gewenste bestemming zoals bijvoorbeeld YouTube, Facebook, Instagram, Zoom, Vimeo, WebinarGeek, Twitch en ga zo maar door streamen.

Livestreamen vanuit Webinar Studio Groningen? Neem contact met ons op

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over wat we doen en wat we samen kunnen bereiken. Ook vragen zijn altijd welkom. Wij proberen altijd binnen één werkdag op je bericht te reageren.

Webinarstudiogroningen.nl

Is een samenwerking tussen Diepzeekonijn – moving media & 2Join licht, geluid en entertainment